Inddelt efter opskrift: ja

Foto: @simonejuliestrik
Garnalternativer

Garnalternativer til Sophie Scarf

Mangler du et garnalternativ til Sophie Scarf? Så kig med her! Jeg har samlet jeres bud på en masse forskellige garntyper, som kan bruges til Sophie Scarf og samtidig inkluderet en guide til at strikke Sophie Scarf i det garn, du har liggende.

Garnalternativer

Garnalternativer til Sophie Shawl

Her kan du finde garnalternativer til Sophie Shawl og jeres eksempler på, hvordan Sophie Shawl ser ud, når det er strikket op i de forskellige garnalternativer. I indlægget finder du også en guide til at strikke opskriften i det garn, du har liggende.

Garnalternativer

Garnalternativer til Cloud Sweater

Her kan du finde garnalternativer til strikkeopskriften Cloud Sweater fra PetiteKnit. Alle garnalternativer ligger under halvdelen af prisen på det originale garn.

Garnalternativer

Garnalternativer til Celeste Sweater

Her kan du finde garnalternativer til strikkeopskriften Celeste Sweater fra PetiteKnit. I indlægget finder du også en guide til at lave en strikkeprøve.

Garnalternativer

Garnalternativer til Spot Sweater

Her kan du finde garnalternativer til strikkeopskriften Spot Sweater fra Anne Ventzel. I indlægget finder du også en guide til at lave en strikkeprøve samt tips til at strikke Spot Sweater i rester.

Garnalternativer

Garnalternativer til Melange Sweater

Her kan du finde billigere garnalternativer til Melange Sweater. Melange Sweater Baby, Melange Sweater Junior og Melange Sweater Mand samt estimerede garnmængder til alle størrelser.