Garnalternativer til Sophie Shawl

Dette indlæg indeholder reklamelinks. Ved at bruge disse links støtter du mit arbejde, uden at det koster ekstra for dig!

Der er fortsat stor efterspørgsel på garnalternativer til Sophie Shawl, så dette er et lille forsøg: Jeg har rakt ud til jer og hørt, om I har strikket Sophie Shawl i andre garner end det foreslåede i opskriften. Herunder har jeg samlet nogle af dem og linket til de garner, jeg har kunne finde. Hvis du har spørgsmål til de individuelle garnalternativer vil jeg her henvise til dem, der har strikket de forskellige 🙂

Lige præcis med Sophie Shawl er det ikke så vigtigt, om strikkefastheden er overholdt 100%. Det betyder også, at du kan strikke i de fleste garntyper. Hermed en lille guide til at strikke Sophie Shawl i det garn, du har liggende:

  • Vej det garn, du ønsker at strikke med
  • Strik med den pind, der er anbefalet på garnets banderole (eller den pind, du synes giver det pæneste maskebillede)
  • Strik udtagninger, indtil du har strikket ca. halvdelen af garnet (måske lidt under, så du er sikker på at have nok garn) og gå herefter i gang med indtagningerne.

Tusind tak for alle jeres bidrag – indlægget her kunne ikke været lavet uden jeres hjælp ❤️

Garnalternativer til Sophie Shawl

Foto: @annefrandsen

@annefrandsen har strikket Sophie Shawl i en tråd Double Sunday og har brugt ca. 3,5 nøgler til tørklædet herover.

Find garnet her:

Foto: @kagott

@kagott har strikket Sophie Shawl i en tråd Flora og en tråd Brushed Alpaca. Hun rammer strikkefastheden og bruger 3 nøgler Flora og 5 nøgler Alpaca Silk til den store størrelse.

Find garnet her:

Foto: @fridas_knitting

@fridas_knitting har strikket Sophie Shawl i Air på pind 6 og har brugt 4 nøgler til ovenstående, der er strikket i str. L.

Find garnet her:

  • Air hos Rito
  • Air hos Rito (NORGE)
  • Air hos Yarnjunkies
  • Air hos Hobbygarn
Foto: @frutheaaaby
Foto: @meretheknitsandreads

@meretheknitsandreads har strikket Sophie Shawl i to tråde Mini Alpakka fra Sandnes Garn. Der gik 363 gram til ovenstående Sophie Shawl og strikkefastheden er overholdt. 

Find garnet her:

Jeg håber, det kunne bruges! Hvis du strikker i et garnalternativ, som du har fundet her, så må du meget gerne tagge @skaberglaede og/eller #skaberglædesgarnalternativer, hvis du deler det på Instagram – så kan vi nemlig blive inspireret af hinanden.

Rigtig god strikkelyst!