Handelsbetingelser

ADRESSE- OG MAILOPLYSNINGER

Tjek altid, at du har oplyst den rigtige mailadresse. Digitale produkter og ordrebekræftelser sendes automatisk til din mailadresse, hvorfor du ikke vil modtage dem, hvis der er fejl i mailadressen.

ORDREBEKRÆFTELSE

Du modtager en ordrebekræftelse via mail, så snart købet er gennemført. Skulle du mod forventning ikke modtage en ordrebekræftelse, send da en mail til shop@skaberglaede.com.

PRISER OG BETALING

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Vi modtager betaling med standard betalingskort. Betalingen bliver først trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

FEJL og KLAGER

Opdager du en fejl i det købte produkt, bedes du rette henvendelse til shop@skaberglaede.com eller ved at bruge kontaktformularen her. Hvis du ikke oplever, at vi kan finde frem til en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Hvis du har bopæl uden for EU, kan klager indsendes via EU Kommisionens Klageportal.  

KONTO

Når du første gang køber en vare hos Skaberglæde, bliver du bedt om at oprette en konto hos os. Via kontoen kan du altid få adgang til at downloade de guides/opskrifter, du har købt og ligeledes kan du her altid hente den nyeste version i det tilfælde, at guiden/opskriften på sigt skulle blive opdateret. Næste gang du køber, skal du logge ind for at handle, så alle dine køb bliver samlet under samme konto. 

OPDATERINGER

Du kan til enhver tid finde opdateringer på digitale opskrifter/guides ved at logge ind på Min Konto.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.  Skaberglæde vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

RETURRET

Der gives ingen fortrydelsesret på digitale varer og derfor accepterer du ved køb af digitale varer at dine 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

KONTAKTOPLYSNINGER

Skaberglæde v/Maria Bjerg
Adresse: Vejlby Centervej 46, 8240 Risskov
E-mail: shop@skaberglaede.dk
Telefon: 3013 5675

CVR: 41066873

Sidst opdateret d. 7. maj 2024