Genbrugsbutikker i Aarhus

I dette indlæg har jeg samlet de bedste genbrugsbutikker i Aarhus-området. Der er mange genbrugsbutikker i Aarhus, men jeg besøger oftest dem, der ligger uden for centrum. Hvis du har forslag til genbrugsbutikker i området, som endnu ikke er på listen, så tager jeg gerne imod anbefalinger!

Find min liste gode genbrugsbutikker i Østjylland lige her.

Kirkens Korshær i Tilst
Brugtvareterminalen i Viby

Aarhus Vest

Kirkens Korshær i Tilst

Adresse: Græsvangen 8, 8381 Tilst

Kirkens Korshær er en af de genbrugsbutikker, jeg oftest har besøgt. Her har jeg ofte fundet stof, garn og diverse andre kreaartikler. Og så har jeg også været heldig at finde flere sæt vand- og vinglas her. Butikken er mellemstor og priserne er meget fornuftige. 

Børneloppen i Tilst

Adresse: Anelystparken 11b, 8381 Tilst

Børneloppen er en børnegenbrugsbutik med stande, hvor private kan sælge ud. Børn vokser hurtigt og derfor er der virkelig mange fine ting, som næsten ikke har været brugt til gode priser. Det er svært at sige noget generelt om prisniveauet, fordi det er individuelt fra stand til stand, men generelt er priserne virkelig gode. Jeg har fundet næsten alt vores børnetøj her!

Et lille tip er at bøjlerne er inddelt efter størrelser og det gør det meget mere overskueligt at lede, fordi man jo typisk leder efter en bestemt størrelse.

Din genbrug (mission afrika)

Adresse: Anelystparken 21A, 8381 Tilst

En lille genbrugsbutik, der ligger på samme parkeringsplads som Børneloppen. Jeg er dog ikke den største fan af denne genbrugsbutik, så det er efterhånden længe siden, at jeg har været forbi. Synes generelt priserne har været i den høje ende, også for ting som var i dårlig stand. Men måske du er heldigere end jeg 🙂

Genbrugsland (DAnmission) i Brabrand

Adresse: Edwin Rahrs Vej 32A

Dette er en virkelig god og stor genbrugsbutik! Der er de fleste ting og butikken er virkelig fin og indbydende at gå på jagt i, uanset om du jagter møbler, nips, børneting eller tøj og jeg har fundet mange fine ting til gode priser her. Der er også en tekstil-afdeling, dog har jeg endnu til gode at lave et godt fund her.

Kirkens Korshær i Brabrand

Adresse: Edwin Rahrs Vej 77

Såvidt jeg husker er der ikke tøj i denne genbrug, men virkelig mange andre fine ting. Bestemt et besøg værd!

Aarhus Syd

Brugtvareterminalen i Viby

Adresse: Øllegårdsvej 3, 8260 Viby J

Brugtvareterminalen er ikke den klassiske genbrugsbutik, idet den er privatejet. Men til gengæld betyder det også, at man typisk ikke skal lede ret længe for at finde noget virkelig godt. Priserne er højere end i den typiske genbrugsbutik, men jeg synes ikke, de er urimelige. De fleste ting er i virkelig god stand og jeg har fundet både stole og lamper derude. 

Røde Kors i Højbjerg

Adresse: Oddervej 58A, 8270 Højbjerg

Dette er en ret lille genbrugsbutik, mest kun tøj – men jeg har tidligere gjort fine fund her!

Kræftens Bekæmpelse Genbrug i Aarhus N

Aarhus NorD

Kræftens Bekæmpelse

Adresse: Åbogade 36, 8200 Aarhus N

En god genbrugsbutik, der har alt fra tøj til møbler. Der er også en fin afdeling med tekstiler og alverdens kreating. Meget fornuftige priser og en rigtig god beliggenhed lige ved siden af IT-Byen.

Egå

DAnmission i Egå

Adresse: Egå Havvej 2, 8250 Egå

Danmission er en ret stor genbrugsbutik med alt fra tøj til møbler. Her har jeg bl.a. fundet en del flotte sengesæt og andre tekstiler. Udover at have virkelig gode priser, så har butikken også ofte tilbud (fx 20% på alt tøj). 

Takenow i Egå

Adresse: Egå Havvej 2L, 8250 Egå

TakeNow er en stande-genbrug, hvor private kan sælge ud. Her er seriøst ALT fra tøj til retro-design og selvom priserne naturligvis varierer fra stand til stand, så er de generelt meget fair. Jeg elsker at gå på opdagelse i denne butik.

Røde Kors i Egå

Adresse: Muslingevej 24, 8250 Egå

Selvom adressen er anderledes end de to ovenstående genbrug, så ligger butikken faktisk lige på den anden side af parkeringspladsen ift. Danmission og TakeNow. Røde Kors-butikken er en fin genbrugsbutik, men jeg synes ofte, at priserne har været i den højere ende her.

Listen opdateres løbende…