Genbrugsbutikker i Østjylland

I dette indlæg har jeg samlet de genbrugsbutikker i Østjylland, som jeg oftest besøger. De fleste ligger i Aarhus, men der er også et par stykker i Horsens og på Djursland. Men ellers er mit bedste trick til at opdage nye genbrugsbutikker at søge efter “genbrug” i et område på Google Maps – så dukker alle genbrugsbutikker i det pågældende område frem. 

Blå Kors i Horsens
Kirkens Korshær i Tilst

Kirkens Korshær i Tilst

Adresse: Græsvangen 8, 8381 Tilst

Kirkens Korshær er en af de genbrugsbutikker, jeg oftest har besøgt. Her har jeg ofte fundet stof, garn og diverse andre kreaartikler. Og så har jeg også været heldig at finde flere sæt vand- og vinglas her. Butikken er mellemstor og priserne er meget fornuftige. 

Danmission i Egå

Adresse: Egå Havvej 2, 8250 Egå

Danmission er en ret stor genbrugsbutik med alt fra tøj til møbler. Her har jeg bl.a. fundet en del flotte sengesæt og andre tekstiler. Udover at have virkelig gode priser, så har butikken også ofte tilbud (fx 20% på alt tøj). 

Kirkens Korshær i Brabrand

Adresse: Edwin Rahrs Vej 77

Såvidt jeg husker er der ikke tøj i denne genbrug, men virkelig mange andre fine ting. Bestemt et besøg værd!

Brugtvareterminalen i Viby

Adresse: Øllegårdsvej 3, 8260 Viby J

Brugtvareterminalen er ikke den klassiske genbrugsbutik, idet den er privatejet. Men til gengæld betyder det også, at man typisk ikke skal lede ret længe for at finde noget virkelig godt. Priserne er højere end i den typiske genbrugsbutik, men jeg synes ikke, de er urimelige. De fleste ting er i virkelig god stand og jeg har fundet både stole og lamper derude. 

Blå Kors i Horsens

Kirkens Korshær i Malling

Adresse: Holmskovtoften 1, 8340 Malling

Kirkens Korshær i Malling er delt op i to butikker – en med tøj og det resterende. Den lille med tøj har jeg aldrig været heldig at finde noget i, men jeg er ganske begejstret for butikken med alt det resterende. Der er tekstiler, fx sengetøj i denne butik også.. 

Blå Kors i Horsens

Adresse: Vejlevej 10, 8700 Horsens

Blå Kors i Horsens er Danmarks største genbrugsbutik og her er virkelig alt. Særlig vil jeg fremhæve deres tekstilafdelingen, hvor de har samlet alt garn, tekstiler (herunder sengesæt, tæpper, duge osv), knapper og meget mere. 

Danmission i Horsens

Adresse: Vejlevej 2, 8700

..og når man alligevel er i Blå Kors, kan man jo passende gå over på den anden side af parkeringspladsen og besøge Danmission også. Butikken er ganske stor (dog noget mindre end Blå Kors, men den er jo også Danmarks største) og her kan man altså også være heldig at finde en del fine ting. 

Listen opdateres løbende…