Excel-ark til garnoptælling

Siden 2018 har jeg gemt alle mine banderoler fra det garn, jeg strikker og så er det en hyggelig nytårstradition at tælle op, hvor meget jeg har strikket i løbet af året. Ikke fordi det er en konkurrence, faktisk mest bare fordi jeg synes, det er en hyggelig måde at gøre mit strikkeår op og mindes nogle af de gode projekter, jeg har haft på pindene i løbet af året. Og så synes jeg også, den her slags statistik er lidt sjov på den nørdede måde.

Jeg plejer at opgøre antal hele nøgler, dvs. de garnnøgler, jeg har strikket færdig eller næsten-færdig i et Excel-ark. Efter en del efterspørgsel på Excel-arket de seneste år, har jeg nu finpudset det og tilføjet flere garntyper, så det er nemt for dig at gå til.

I arket finder du 120 garntyper inkl. løbelængde, så du blot skal indtaste antal nøgler og så udregner arket automatisk din samlede løbelængde og garnmængde for strikkeåret. Det er også muligt at tilføje flere garntyper selv.

OBS: Excel-arket sendes på dansk til din mail. Husk derfor at dobbelttjekke, at mailen er stavet korrekt.

OBS: Når du første gang køber en vare hos Skaberglæde, bliver du bedt om at oprette en konto hos os. Via din konto kan du altid få adgang til at downloade de guides/opskrifter, du har købt og ligeledes kan du her altid hente den nyeste version i det tilfælde, at guiden/opskriften på sigt skulle blive opdateret.

kr.0,00

Category

Måske vil du også synes om

Excel-ark til garnoptælling

Beskrivelse

Del online