Garnalternativer til Sigges Savlesmæk

Dette indlæg indeholder reklamelinks. Ved at bruge disse links støtter du mit arbejde, uden at det koster ekstra for dig!

Det er jo egentlig ikke fordi, at Sigges Savlesmæk er et dyrt projekt at strikke. Den strikkes originalt i Mandarin Petite fra Sandnes Garn og der bruges kun en nøgle til projektet, som dermed lander på en pris på 36 kroner. Men jeg har strikket et par udgaver i andet garn og vil derfor dele et par garnalternativer til opskriften her. 

Husk at lave en strikkeprøve, inden du går i gang. Hvis strikkefastheden ikke er overholdt kan man ikke regne med målene i opskriften. Læs mere om strikkefasthed og strikkeprøver her

To tråde Soft FRAYA (fv. Baby Pink Splash)

Det første garnalternativ til Sigges Savlesmæk er at strikke i to tråde Soft FRAYA fra Selfmade. Det giver både et ret fint udtryk med de farverige speckles og så er garnet ret blødt, selvom det består af 100% økologisk bomuld. Garnet kommer i øvrigt også i ensfarvede farver. Der skal bruges mindre end et nøgle til en Sigges Savlesmæk. 

Find garnet her:

Cotton 8/8 (Jeansblå)

Find garnet her:

Nu er det igen ikke fordi, det i forvejen er et dyrt projekt – men mit billigste bud på en Sigges Savlesmæk er at strikke i en tråd Cotton 8/8, hvilket så giver en pris på 16 kroner, fordi der bruges mindre end et nøgle. Denne strikkes i øvrigt i enkelttråd, så hvis du ikke er så glad for at strikke med mere end en tråd, så er dette et alternativ for dig. 

Jeg håber, det kunne bruges! Hvis du strikker i et garnalternativ, som du har fundet her, så må du meget gerne tagge @skaberglaede og/eller #skaberglædesgarnalternativer, hvis du deler det på Instagram – så kan vi nemlig blive inspireret af hinanden.

Rigtig god strikkelyst!