20 masker / 10 cm

Dette indlæg indeholder reklamelinks. Ved at bruge disse links støtter du mit arbejde, uden at det koster ekstra for dig!

Her kan du finde alle de garnalternativer, jeg har fundet, der kan passe til strikkefasthed 20 masker / 10 cm.

  • Vær opmærksom på, at disse kun passer til glatstrik – en strikkefasthed på 10 m/10 cm i patent/rib/strukturstrik eller lign. passer typisk ikke med det samme garn, som passer til strikkefasthed 10 m/10 cm i glatstrik.
  • Vær derudover opmærksom på, at udtrykket i det færdige strik ændrer sig, når man skifter materiale (fx skifter fra mohair til uld eller lign). En rullekrave kræver fx et ret fast garnvalg, så her vil alpaca og/eller silk mohair typisk give et for “slasket” udtryk. Lav en strikkeprøve, inden du går i gang for at vurdere, om det passer til det udtryk, du ønsker. 
  • Læs mere om strikkefasthed og strikkeprøver her
  • Se hvordan du beregner mængde med dit garnalternativ her
Warm FRAYA (Orange)

WARM FRAYA

Warm Fraya fra Selfmade består af 100% uld og her er ikke så mange dikkedarer. Det er pænt i strukturen, kommer i mange fine farver, glider let på pindene og virker ret formstabilt (og ville derfor fx også passe fint til opskrifter med rullekrave). Jeg synes ikke, at det kradser, men hvis du har tendens til at være meget uldsart, så er det ikke sikkert, at dette garn er for dig.

Peruvian Highland Wool (Bubblegum)

Peruvian Highland wool

    Peruvian Highland Wool er ikke nødvendigvis det billigste alternativ, men til gengæld giver farvekortet virkelig mange muligheder. Med en tråd kan jeg bl.a. ramme strikkefasthed 20 m/10 cm.

Jeg håber, det kunne bruges! Hvis du strikker i et garnalternativ, som du har fundet her, så må du meget gerne tagge @skaberglaede og/eller #skaberglædesgarnalternativer, hvis du deler det på Instagram – så kan vi nemlig blive inspireret af hinanden.

Rigtig god strikkelyst!