13 masker / 10 cm

Dette indlæg indeholder reklamelinks. Ved at bruge disse links støtter du mit arbejde, uden at det koster ekstra for dig!

Her kan du finde alle de garnalternativer, jeg har fundet, der kan passe til strikkefasthed 13 masker / 10 cm.

  • Vær opmærksom på, at disse kun passer til glatstrik – en strikkefasthed på 10 m/10 cm i patent/rib/strukturstrik eller lign. passer typisk ikke med det samme garn, som passer til strikkefasthed 10 m/10 cm i glatstrik.
  • Vær derudover opmærksom på, at udtrykket i det færdige strik ændrer sig, når man skifter materiale (fx skifter fra mohair til uld eller lign). En rullekrave kræver fx et ret fast garnvalg, så her vil alpaca og/eller silk mohair typisk give et for “slasket” udtryk. Lav en strikkeprøve, inden du går i gang for at vurdere, om det passer til det udtryk, du ønsker. 
  • Læs mere om strikkefasthed og strikkeprøver her
  • Se hvordan du beregner mængde med dit garnalternativ her
Snowdrop (10)

Snowdrop

Snowdrop er et meget alsidigt garn, der kommer i mange farver. Et fint og billigt garnalternativ til 13 masker/10 cm. 

Air (03) og Kid Silk (01)

Air + Kid Silk

Air og Kid Silk strikket sammen giver et virkelig blødt og lækkert udtryk. 

2 tråde Flora (21) og Kid Silk (03)

2 tråde Flora og Kid Silk

Hvis du har mod på at strikke med tre tråde på en gang, så giver to tråde Flora og en tråd Kid Silk et ret fint garnalternativ til 13 m/10 cm. Her er der også mulighed for at strikke med tre forskellige farver og på den måde lege med udtrykket. 

Jeg håber, det kunne bruges! Hvis du strikker i et garnalternativ, som du har fundet her, så må du meget gerne tagge @skaberglaede og/eller #skaberglædesgarnalternativer, hvis du deler det på Instagram – så kan vi nemlig blive inspireret af hinanden.

Rigtig god strikkelyst!